Skip To Main Content

Daily Schedule

Regular Day

45-minute periods
 
Description Time Duration
Mindfulness 8:30 - 8:40 a.m. 10 mins
Period 1 8:40 - 9:25 45 mins
Snack Break (SLC) 9:25 - 9:40 15 mins
Snack Break (FP) 9:45 - 10 15 mins
Period 2 9:40 - 10:25 45 mins
Period 3 10:25 - 11:10 45 mins
Lunch (SLC) 11:10 - 11:55 45 mins
Lunch (Futures Plus) 12 - 12:45 p.m. 45 mins
Period 4 12 - 12:45 45 mins
Flex Period 1 12:45 - 1:30 45 mins
Flex Period 2 1:30 - 2:15 45 mins
Clean up/ wrap up 2:15- 2:30 15 mins
Dismissal 2:30  

Minimum Day

40-minute periods, no lunch
 
Description Time Duration
Mindfulness 8:30 - 8:45 a.m. 15 mins
Period 1 8:45 - 9:25 40 mins
Snack Break (SLC) 9:25 - 9:40 15 mins
Snack Break (FP) 9:45 - 10 15 mins
Period 2 9:40 - 10:20 40 mins
Period 3 10:20 - 11:00 40 mins
Period 4 11 - 11:40 40 mins
Clean up/ wrap up 11:40 - 11:45 15 mins
Dismissal 11:45  

Early Release

45-minute periods
 
Description Time Duration
Mindfulness 8:30 - 8:40 a.m. 10 mins
Period 1 8:40 - 9:25 45 mins
Snack Break (SLC) 9:25 - 9:40 15 mins
Snack Break (FP) 9:45 - 10 15 mins
Period 2 9:40 - 10:25 45 mins
Period 3 10:25 - 11:10 45 mins
Lunch (SLC) 11:10 - 11:55 45 mins
Lunch (Futures Plus) 12 - 12:45 p.m. 45 mins
Period 4 11:55 - 12:40 45 mins
Flex Period 1 12:40 - 1:00 20 mins
Dismissal 1:00